Re: Nástup na nemocenskou po mateřské
Samozřejmě, že má. To, že jste si vyčerpala příspěvek je váš problém. U zaměstnavatele jste si požádala o rodičovskou dovolenou do 3 let věku dítěte a zaměstnavatel nemá žádnou povinnost vás přijmout dříve, natož, když chcete jít rovnou marodit. K čemu by mu to bylo ? Aby vám platil 14 dní nemoci ?
To je pěkně naplánované. Do srpna si vyčerpáte rodič. příspěvek a od září hup na nemocenskou, která samozřejmě bude až do nástupu na druhou MD. Jak jsou ti lidé vypočítaví, dělá se mi z toho zle. Teď jsem reagovala na příspěvek, který je o tři příspěvky níže než tento a naprosto stejná vypočítavost. Copak si vy mladí neuvědomujete, že stát není dojná kráva?
Nějak si protiřečíte. včera jste napsala : U zaměstnavatele jsem uvedla, že se vrátím do práce ve 3 letech prvního dítěte (březen 2018) a teď píšete: Původně jsem se měla vracet do práce od září. A včera jste chtěla jít od září na nemocenskou a přes noc jste se uzdravila, že dnes již chcete pracovat na DPP?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.