Re: Cestovní příkazy a platby kartou
Děkuji za Vaši reakci nevím jak takový odkaz zadat, chtěla jsem tam uvést že jsem již jednou dotaz vznášela ale nevešlo se mi to tam. Jinak moc zodpovězen nebyl spíše jste mě popletla hlavu. Z toho důvodu asi není ani vhodné na něho navazovat.
Já s u vašeho doporučení mám zásadní problém, když cestovní příkaz včetně příloh zavedu do ostatních závazků a pak zúčtuji přes pokladu jako zaplacení závazku přes 333/211 je proveditelné až do doby než vám někdo donese CP s přeplatkem. Nehledě na to, že ostatní závazek se přenáší rovnou do salda, takže bych pak měla problém i při tvorbě různých výkazů například do banky. A myslím, že závazky a pohledávky mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem v saldu nemají co dělat.
>
>>OT. Nebylo by fér uvést odkaz na předchozí
>>konzultaci?
>>Aby se odpovídající nevyčerpávali něčím, co již bylo
>>zodpovězeno.
>Děkuji za Vaši reakci nevím jak takový odkaz zadat,
>chtěla jsem tam uvést že jsem již jednou dotaz vznášela
>ale nevešlo se mi to tam. Jinak moc zodpovězen nebyl
>spíše jste mě popletla hlavu. Z toho důvodu asi není
>ani vhodné na něho navazovat.
>Já s u vašeho doporučení mám zásadní problém, když
>cestovní příkaz včetně příloh zavedu do ostatních závazků
>a pak zúčtuji přes pokladu jako zaplacení závazku přes
>333/211 je proveditelné až do doby než vám někdo
>donese CP s přeplatkem. Nehledě na to, že ostatní závazek
>se přenáší rovnou do salda, takže bych pak měla problém
>i při tvorbě různých výkazů například do banky. A
>myslím, že závazky a pohledávky mezi zaměstnancem a
>zaměstnavatelem v saldu nemají co dělat.
Já také účtuji přes ID a přes 333. a potom platbu z banky (my platíme převodem na účet) oproti 333.
Pokud to nestihnu na konci měsíce, tak to mám normálně v saldu, jako závazek za zaměstnanci a nevidím v tom žádný problém. Protože to tak ve skutečnosti je.
Nechápu tuto větu: "pak zúčtuji přes pokladu jako zaplacení závazku přes >333/211 je proveditelné až do doby než vám někdo
>donese CP s přeplatkem."
Přece, když mám zpracovaný CP, tak potom až účtuji přes ID a vznikne mi závazek vůči zaměstnanci, tak pak už ho jen zaplatím, protože přece ten vyúčtovaný cestovní příkaz mám v ruce.
Přece veškeré doklady, které chce pracovník zaplatit se přikládají k tomu vyúčtování PC.
>>>
>Já také účtuji přes ID a přes 333. a potom platbu z
>banky (my platíme převodem na účet) oproti 333.
>
>Pokud to nestihnu na konci měsíce, tak to mám normálně
>v saldu, jako závazek za zaměstnanci a nevidím v tom
>žádný problém. Protože to tak ve skutečnosti je.
Mě tedy ID do salda nepadají, vždyť to je interní věc.
>
>Nechápu tuto větu: "pak zúčtuji přes pokladu jako
>zaplacení závazku přes >333/211 je proveditelné až do doby
>než vám někdo
>>donese CP s přeplatkem."
Děkuji za Vaši reakci. S ID problém nemám mám problém s ostatním závazkem, protože ten mě pak jako pohledávka nepůjde proplatit, když zaměstnanec například vybere z bankomatu více než jsou pak jeho skutečné výdaje na CP, tak vrací hotovost do pokladny a to pak přes ostatní závazky jak psala paní, že dělá já tedy v programu neudělám, protože přes ostatní závazek nejsem schopna proplatit pohledávku, nijak se mi to nespáruje abych na ostatní závazek peníze přijala a nikoliv vyplatila a pak mě to nepůjde vyhodit ze salda. Nevím zda je mé vyjadřování správné, zda se to dá pochopit.
>
>Přece, když mám zpracovaný CP, tak potom až účtuji
>přes ID a vznikne mi závazek vůči zaměstnanci, tak pak už
>ho jen zaplatím, protože přece ten vyúčtovaný cestovní
>příkaz mám v ruce.
>
>Přece veškeré doklady, které chce pracovník zaplatit
>se přikládají k tomu vyúčtování PC.
>
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.