Re: Novela zákona o daních z příjm?
myslím,že jsem dostala upozornění z Verlagu...jinak je odstřelím, zrušili odpoč.položky,zavedli slevy na daních....takže nové způsoby výpočtů daní...myslíte si,že se někdy dočkáme toho, že něco bude platit alespoň rok? už mi z těch jejich změn brní hlava, kdo se má v té džungli vyznat...já už přestávám mít přehled.....nejzajímavější se mi to zdá u těch OSVČ - mohou vést daňové s většími paušály nákladů, ale min.vym.nechali,takže nakonec stejně zaplatí nejméně z...to musí mít radost...
No ano, dostala jsem toto upozornění. Ale to je neskutečné!!!! Si snad dělají z lidí srandu? Nechci být sprostá, ale ty slova mám už na krajíčku. Jak je zase mohlo napadnout zrušit odpoč.položky?Tak to bude bordel:-((( finančáky zase nikomu nic pořádnýho neporadí a pak si na chybách jenom smlsnou.
oni mi odpovídají,že nejsou informační kancelář již několik let,tak ani nečekám,že by mi kdy poradili (kromě pár známých), ale dopadne to tak,jak to pozoruji posledních pár let, oni ty zaměstnance státní správy tak znechutili, že ti již ani nemají zájem hledat a znepříjemňovat život...proč by to dělali, za ty platy (sebrali jim ty 13. a 14 - sobě je nechali), pořád něco mění...naopak v poslední době mám pocit,že se s nimi líp dorozumím, ale asi mám štěstí...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.