Re: Odchod do důchodu
Dobrý den paní Aleno, jestli jsem to pochopila tak paní má důchod od 5.11.2017. Jestliže se dohodla se zaměstnavatelem, že skončí, jakmile nastoupí do důchodu, tak byste měla sepsat Dohodu o ukončení PP: obě strany se dohodly, že PP končí dne: klidně bych tam dala 4.11.2017 (4. 11.zaměstnanec, 5.11. důchodce). Pozor na to, že je to dvoustranná dohoda, nemůžete zam-ce nutit. Na odhláškách máte poslední den trvání PP (4.11.2017). Když člověk zastupuje, nemůže znát všechno.
Re: Odchod do důchodu a"výpověď dohodou"
>>>Dobrý den paní Aleno, jestli jsem to pochopila tak
>>>paní má důchod od 5.11.2017. Jestliže se dohodla se
>>>zaměstnavatelem, že skončí, jakmile nastoupí do
>>>důchodu,
>>>tak byste měla sepsat Dohodu o ukončení PP: obě
>>>strany
>>>se dohodly, že PP končí dne: klidně bych tam dala
>>>4.11.2017 (4. 11.zaměstnanec, 5.11. důchodce). Pozor
>>>na to,
>>>že je to dvoustranná dohoda, nemůžete zam-ce nutit.
>>>Na
>>>odhláškách máte poslední den trvání PP (4.11.2017).
>>>Když člověk zastupuje, nemůže znát všechno.
OT. Nesouhlas
Když zastupuji v rámci odbornosti, tak přece nemohu nadělat takové chyby, které budou firmu stát v důsledku majlant. Nebo byste si nechali slepé střevo operovat zubařem - doktor jako doktor?
Už jen ta protichůdná sdělení
k tomuto datu podává výpověď dohodou
x
šéf po mně chce připravit výpověď pro paní ihned
............
Pokud by mi někdo přinesl "papír" "ze sociálky, kde je napsáno k důchodu "s požadovaným datem přiznání od 5.11."
tak bych to považovala max. za sdělení, že za zaměstnance nemá být odváděno zdravotní pojištění z tzv. minima.
............
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.