Re: náhrada ztráty n výdělku
Veroniko, máte prosím zkušenost s dodatečnou léčbou původně již uzavřeného prac. úrazu? Náš zaměstnanec musel nastoupit na prac. neschopnost po roce od původně ukončeného léčení, na jaře jde na operaci. Zaslala jsem na Kooperativu žádost o proplacení náhrady za první měsíc této následné PN, i s kopií dokladu od ošetřujícího lékaře o tom, že se jedná o léčbu tohoto dřívějšího úrazu a záznam o pokračování, do dokladů jsem uvedla číslo úrazu přidělené Kooperativou při původní náhradě. Zatím se nic neděje, nepřišly ani peníze, ani výzva k doplnění něčeho, co by Kooperativa požadovala.
Re: náhrada ztráty n výdělku
Tak teď jsem se dozvěděla úplně nové info - onoho zaměstnance prý operovat nebudou, následkem úrazu má v rameni artrózu, takže se zřejmě bude řešit jako nemoc z povolání a žádost o ID. To bude pro mě zase něco úplně nového k nastudování, nemoc z povolání jsem ještě nedělala. (a to jde o mladého kluka, 35 let... ach jo)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.