Re: RZD Student_srážková daň
ne roční zúčtován (to jako zam-tel nemůžete udělat, když má i srážkovou daň)í, ale podal by si daňové přiznání, takže tam by uvedl příjmy od vás (vydáte mu potvrzení o zdanit. př.) a ještě k tomu dodá potvrzení, kde měl srážkovou daň, vše vyplní a spočítá a přeplatek na dani mu vrátí z FÚ
Re: OT: RZD Student_srážková daň
.........................................................................................
Asi mu to Mzdová Účetní poradit nemohla, když neumí poradit ani sama sobě. Viz. dotaz ze stejné adresy, jako je adresa autora tohoto dotazu 85.163.9.xxx
Autor zprávy: romik55
Čas zápisu: 15. 2. 2018 19:53 z adresy 85.163.9.xxx
Autor zprávy: boreknovotny
Čas zápisu: 15. 2. 2018 19:50 z adresy 85.163.9.xxx
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1560193
-------------------
Dobrý den,prosím o radu. V 7/2017 jsem nastoupila do práce. V roce 2017 jsem studovala na VŠ a dne 31.5.2017jsem ukončila státnicí školu.OD 7/2017 mám potvrzení o dalším studiu které ukončím 2.9.2018. (což studuji dálkově) Je mi 24 let a mohu si uplatnit v RZD slevu na studenta za celý rok . Tudíž 12x335,- Je to tak správně. Ještě jestli si mě může uplatnit mi mamka v ročním zúčtování slevou Kč1117,- x12. Děkuji za rady
-------------------
OT. Možná se mýlím a opravdu na jedné židli u jednoho PC se střídá více osob, které používají jiné nicky a ptají se v téměř ten samý čas na stejném diskuzním foru na podobné odborné dotazy. Pak se tedy omlouvám.
Spíš bych ale řekla, že tady někdo z nás dělá úplné blbce.
.........................................................................................
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.