Re: doklady pro slevy na dani
Já tedy také, jen reaguji na včerejší sezení kvůli GDPR, kdy mi ten povolaný vysvětlil, že bych si měla opsat třeba číslo smlouvy a mělo by stačit, že já jsem to ověřila (kvůli hromadění osobních údajů, jako bych je stejně všechny neměla někde jinde). Dohadovali jsme se o tom dost dlouho bez nějakého dalšího výsledku, ale přeci jen jsem znejistěla, proto se tu ptám.
Vaše otázka byla, zda si ponecháváme......Na to jsem vám odpověděla. Otázka nezněla, zda si můžeme ponechávat....
A tady je rozpor, protože někteří tvrdí vše skartovat, nic nezakládat. Jiní říkají, ponechat, ať můžete prokázat. Byla jsem na 2 školeních GDPR a na jednom takovém povídání a každý právník zastával jiný názor. A potom ,,babo raď,,.
Já si tedy stojím za tím, že je lepší ponechat. Nastupovala jsem po mzdové, se kterou jsem se nikdy nepotkala, mezi námi se vystřídaly ještě 2 další v období 3 měsíců, nemůžu si být jistá, že něco zkontrolovaly. Jen jsem chtěla vědět, jak to dělají ostatní. Děkuji za reakci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.