Re: exekuce-z čisté mzdy vč.náhrad za DP
Děkuji. A může mi dát, prosím, odkaz na §, který toto řeší? Já blbec to srazila jen z čisté mzdy, ale OSSZ mu to může srazit z nemocenské, že? Posílám jim kromě přílohy kžádosti o dávku i přehled, jak mu byla/nebyla sražena exekuce.
Děkuji moc a poprosím to, co jsem měla srazit já a neudělala to, tak to sociálka srazí, že? Děkuji za trpělivost
OSSZ nebude opravovat Vasi chybu. Oni srazi z nemocenskeho, uplatni nezabavitelnou castku podle toho, co jste jim poslala.
No jo, jsem blbá, myslela, že srazí víc, když uvidí, že já nic nesrazila. Že se to někde v součtu promítne. No musím to nastudovat. Moc vám všem děkuji.
Na OSSZ posíláte sdělení, kolik bylo uplatněno z nezabavitelné částky. Neposíláte jim čistou mzdu zaměstnance, ani částku, kterou jste srazila Vy. Jak by to mohli opravit?
Mám formulář, kde je kolonka, kolik jsem srazila já, kolik bylo uplatněno z nezabavitelné částky a a kolik zbývá pro OSSZ uplatnit. Nicméně, už jsem mám vyřešeno se zaměstnancem i OSSZ. Děkuji a přeji Vám hezký den