Re: OT: výběrové řízení na účetní
Po mě chtěli jednou účtování včetně přesného slovního názvu účtu :(. A pak jsem počítala kolik km uletí moucha ve vlaku z Prahy do Hradce :). Mě nezkoušeli jenom z účtování, ale i z matematiky, jednoduché příklady na výpočet úroků a podobně a pak příklady na logiku. Prostě záleží na personálním, jaké vaše stránky si bude chtít otestovat a jestli budete zpracovávat jen určitou část účetní agendy nebo komplet účto a jakým směrem je firma zaměřená (obchodní, stavební) .
klíííííd, třeba jste jediný zájemce
Omlouvám se za snad nemístný příspěvek, ale to nejsou rádi, že se vůbec někdo přihlásil? Jako pokud je to "normální práce za normální peníze", spíš bych čekal "nejsou lidi" - ale třeba se pletu.
Na druhou stranu, třeba jste opravdu jediný zájemce a pak netřeba mít zas až tolik nervy, což? Vzpomeňte na Štěpána Šafránka v konkurzu na ředitele nemocnice v Básnících 5 - Levně nakoupit, draze prodat a zdržovat placení faktur ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.