Vlákno názorů k dotazu Lze se vrátit k původn.vzhledu diskuze? od alen1 - Dobrý den, jsem ráda, že se někdo ozval. Nicméně zřejmě...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2019 9:43

alen1 (neregistrovaný)

Dobrý den,
    jsem ráda, že se někdo ozval.
    Nicméně zřejmě je velký rozdíl mezi zpětnou odezvou externích administrátorů, kteří ovšem diskuzi prakticky nepoužívají a pouze zpětně prohlížejí příspěvky a skutečným uživatelem. Nepíšu to proto, že bych se na to dívala z pohledu laika, jsem matematik analytik a analýza hlavního účelu diskuze - tzn. přehlednost, snadná orientace v příspěvcích a hlavně možnost odpovídajících si v podstatě rychlým pohledem vybrat příspěvek, na který chci odpovídat ( kriterium podle hlavičky dotazu nebo kriterium podle nicku odpovídajícího) nebyla pravděpodobně vůbec provedena. Dle mého názoru je to dnes obecná "bolest" programátorů. Neschopnost analýzy podstatných prvků zadaného úkolu pak dopadá tak, jak v tomto případě.
    Malá poznámka: Kladl si někdo otázku typu, co se stane, jestliže profesionálním odpovídajícím ztížíme podmínky pro odpovídání např. nevhodným grafickým a funkčním řešením?
    S pozdravem. Alen1

• 5. 3. 2019 9:46

jasná. (neregistrovaný)

alen1, tak pěkně bych to neuměla napsat a souhlasím s každým slovem, který jste napsala.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).