I načasování o něčem svědčí. ZLIKVIDOVAT diskuzi zejmena o daních v březnu kdy pomoc potřebuje nejvíce lidí.... třeba jim přibudou klienti co na jejich dalších stránkách jsou ochotni platit 299 a vice za odpověď: domnívám se.... a bude účel. Alen1, java, jasna, pavel, tecka, paja a spousta dalsich jim brala kšefty.
1234a,
už Klaus pravil, že peníze jsou až na prvním místě.
Má dobré žáky.
Sice netuší jak fungoval starý systém, nebo tuší a potom lžou, že nefungoval na mobilech a nebylo možno sledovat vlákno e-mailem.
Ale dokázali "vybudovat" nový systém. Budiž jim to přáno.
Hezký den!
Pavle, poškodí to pouze tazatele.
Ti, kteří si přišli pro bezplatnou radu určitě nebudou platit cca 300 Kč za jeden jednoduchý dotaz.
Zničit něco, co funguje pro lidi mnoho let je jednoduché.
Ale je to jak s důvěrou. Dlouho trvá, než ji člověk získá, ale stačí okamžik (nová diskuze, na které skoro nikdo neodpovídá) a člověk ji ztratí.
když jsem do té jejich placené poradny nakoukla, nevěřím, že jsou to skutečné dotazy. přece za odpověď na triviální otázku, kde daňový poradce za minimálně tři kila uvede odpověď slovy: "domnívám se", by zaplatil je magor.
https://www.podnikatel.cz/poradna/dane-a-ucetnictvi/1266/
no a asi jim tak nikdo nechodil a nesypal, tak doufají, že teď bude:-)
Také jsem do poradny nahlédla a přečetla si některé odpovědi.
Profesně chápu kolegu v některých případech, protože na některé otázky bez dalších podrobností nelze jednoduše odpovědět.
Jak jsem zjistila, cena není konečná, závisí na rozsahu a složitosti otázky.
Výhodou diskuze bylo upřesnění dotazu.
Nechápu ovšem, jakou přidanou hodnotu má placený dotaz pro tázajícího, když v konečném důsledku nakonec pro upřesnění odpovědi stejně musím vyhledat placené poradenství, které mi nakonec poskytne buď odpovídající, ovšem již za doplatek nebo jiný poradce také za odměnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.