Vlákno názorů k dotazu Práce v účetní firmě - jste spokojeni? od xxxxxxxxxxxx - v účetní firmě jsem pracovala 2x, poprvé to...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 4. 2019 17:08

xxxxxxxxxxxx (neregistrovaný)

v účetní firmě jsem pracovala 2x, poprvé to bylo po škole, paní majitelka rozdělovala firmy, tak aby se to opravdu za 8hod stíhala (před DPH, se bylo třeba déle), klienti poslouchali...., psal se rok 2003. A proč jsem odešla? Hodně jsem se naučila, ale platila mizerně. Tak po získání 5leté praxe jsem odešla. Pak jsem ještě jednou pracovala v účetní firmě, tam se střídali účetní jak na běžícím páse, měli brigádníky, které nikdo nekontroloval, a já tam přišla 1.3., dostala jsem 17firem, nebyly z přecházejího roku zaúčtované banky, salda v totálním nepořádku a mysleli si, že to já spasím. Firmy jsme dostávala stylem, že mi přistál šanon na stalo a mám další firmy, do konce zkušebky jsem odešla. Nemusí to být všude stejné, doklady můžete dostávat pozdě, já už bych nikdy nešla do účetní firmy, ale to je můj názor.

• 30. 4. 2019 9:56

HTML

souhlasím s xxxx ještě jsme měli omezený net, nešlo se podívat na potřebné stránky. Málo peněz, hodně práce.
    Když se podívám na dnešní inzeráty, nabízí mnoho práce, kterou si cení za 100 Kč na hodinu. To je opravdu jen pro odvážné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).