Já pracuji se mzdovým programem Avensio, který mi vygeneruje potřebná data, uložím je do souboru a ten pak odešlu přes Lokální pořizovací program. Dělám to vždy až po uzávěrce koncového měsíce sledovaného období ( jinak by mi to ani nešlo vygenerovat). Jsem ráda, že na to mám chytrý program, je to velká úspora času.
Super :), moc děkuji za odpověď. Ještě se zeptám. Takže každého zaměstnance děláte každý pololetí zvlášť? Jde mi o to, že spousta věcí viz.
ICO
IDZAM
ROKNAR.
POHLAVI
STOBC
VZDELANI
OBORVZD
INVALD
MISTOVP
CZICSE
CZISCO
VEDOUCI
KONTOPD
DOBAZAM
Se může vyplnit dřív a uložit na systémové stránky a v poté odeslat ve sběru dat? Myslím tyto neúčetní věci.. samozřejmě účetní ( mzdové) az po uzavření měsíce. Děkuji za odpověď
Nevím, jestli Vám rozumím. Já si nedělám nic "dopředu", všechny údaje si vygeneruji z mezd až v den, kdy odesílám. Všechno je to otázka pár kliknutí myší. Vámi zmiňované údaje si ke každému zaměstnanci zadávám hned při nástupu do zaměstnání, takže pak nemusím nic vyplňovat. Myslím, že Avensio je nejlepší mzdový program - mimo jiné mi odpadá stres s hloupými statistikami. Ale moje odpověď Vám asi nepomohla, já znám jen tento způsob odesílání.
A víte, že jste mi moc pomohla ? :))) děkuji... Šlo mi hlavně o novou položku OBORVZD. Každou chvíli máme nové zaměstnance na HPP . Tak mi šlo o to, jestli si OBORVZD mohu vyplnit při příchodu nového zaměstnance ( 30 místný kód ) při vyplňování osobní složky, uložit a v daný pololetí odeslat. Nedokážu si představit, ze na konci roku budu každého nového zaměstnance vyplňovat. Prosím pisněte jestli rozumite :) Soňa
Takže chápu to správně, že veškeré neúčetní věci viz
ICO
IDZAM
ROKNAR
POHLAVI
STOBC
VZDELANI
OBORVZD
INVALD
MISTOVP
CZICSE
CZISCO
VEDOUCI
KONTOPD
DOBAZAM
Jakožto personální věci vyplňujete okamžitě při nástupu nového zaměstnance když mu vyplňujete osobní kartu a zbytek těch účetních věci až na konci pololeti, nebo roku, kdy je sběr dat pro ispv. Děkuji zaposlední odpověd.
Šlo mi o to jestli si tyto věci mohu vyplnit, jako stupeň vzdělání i oborvzd atd... kdyz mam u sebe pri nastupu veskere dokumenty od zamestnance, nebo se k tomu musim vracet. Dekuji
Paní Soňo, našla jsem na toto téma článek s odkazem na aplikaci, kde si Vám vygeneruje kód nejen pro položku vzdělání:https://www.dane-bily.cz/jak-na-ispv/
Snad pomůže :).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.