Zdravím, tuším že moje odpověď bude "špatná", ale je to pravda, tak co - naposledy jsem volil v roce 2013 a to ANO. Kvůli tomu jsem ukončil svoje 8-leté členství ve Straně zelených. Věřil jsem tehdy, že AB je zajištěný self-made-man (byť made in divoká devadesátá), co se chce pozitivně zapsat do dějin. A hle, on další marketingový projekt, který má za cíl vyhubit poslední svobodné lidi, jimiž jsou drobní podnikatelé. Neboť svobodným lidem se špatně vládne.
Ale co se týče té legislativy, je to úplně jedno. Kontrolní hlášení se chystalo už za Kalouska, za něj bylo nařízeno, aby každý nový plátce DPH byl povinně měsíční, naprosto nesmyslně se pověsily na web čísla bankovních účtů plátců DPH.
Od roku 2013 nevolím a věřím tomu, že ať bude vládnout kdo chce, je to jen najatý manažer a bude z 95% dělat to, co mu řeknou "ti opravdu mocní". No a těch zbylých 5% politiky bude něco nepodstatného, třeba jestli zvýšit rodičovák všem nebo jen někomu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.