Již jsem vám to psal, "nevkládejte" do mých odpovědní text, který tam není! Nepsal jsem o daňové uznatelnosti, ale o tom, že se nejedná o osobní ochranný pracovní prostředek, což je zásadní rozdíl. To se z uvedených informací poznat dá. Navíc jsem uvedl: "se pravděpodobně". Takže si nevymýšlejte.
Prosím, nejprve čtěte a až poté pište!
Dotaz zněl: "Jedná se o osobní ochranné pracovní prostředky?" Na něj jsem ve vláknu reagoval!
Samozřejmě, s určitou pravděpodobností lze z údajů v 10:43 určit, zda se jedná či nikoliv o OOPP. To však nejprve musíte znát, co je za OOPP považováno, což vy svými příspěvky stále dokazujete, že nevíte. Například mícháte pracovní oděvy s OOPP do jednoho balíku, což pochopitelně není totéž.
Ano, to byl dotaz na tazatele. To však neznamená, že se k němu nemůže někdo jiný vyjádřit. Tímto dotazem mohlo být a bylo založeno nové vlákno. Co se týče míchání pracovních oděvů a OOPP, tak např. zde v 11:30. Člověk neznalý problematiky se poté v tom těžko orientuje. Podle mého názoru je lepší důsledně rozlišit - viz má odpověď.
Takže jak pro blbý:
"vše co uvádíte, je nedaňové, pokud nebude zajištěno, že lze používat pouze v souvislosti se zajištěním udržením a dosažením příjmů. tj. např. že oblek bude viditelně označen logem podnikatele, totéž obuv atd., aby bylo prokázáno, že nelze využívat "soukromě" (PRACOVNÍ ODĚVY A OBUV). žádný "seznam" k uznatelnosti nepomůže (OOPP; mimo jiné nepravdivá informace). dioptrické brýle (MOHOU BÝT OOPP I NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ PRACOVNÍHO ODĚVU), stejně jako berle, hole a další věci, které člověk potřebuje kvůli svým zdravotním indispozicím a nikoliv výhradně k podnikání také ne.
u oděvů je to jiné v případě "uniforem", tj. jednotného oblečení zaměstnanců dle směrnic."
Je potřeba důsledně rozlišovat OOPP a pracovní oděv a obuv. Někdy je to složité, např. montérky mohou být přidělovány jako pracovní oděv nebo jako OOPP. Přesto je to nutné, neboť OOPP zaměstnavatel musí poskytnout (plní tím svou zákonnou povinnost; takto může být poskytováno např. i spodní prádlo). Pracovní oděv a obuv zaměstnavatel může, ale nemusí poskytnout (aby pořízení bylo daňově uznatelné, musí jít o výdaj k dosažení, zajištění a udržení příjmů, musí být vymezen charakter a podoba oděvu, včetně způsobu odlišení od občanského oděvu atd.).
Například mzdové účetní nemusí být zaměstnavatelem poskytován žádný pracovní oděv, nebo jí může být poskytován pracovní oděv, např. plášť, podle interní směrnice zaměstnavatele jako jednotné oblečení (pořízení je daňově uznatelné, pokud jsou splněny stanovené podmínky - odlišení od občanského atd.), případně jí může být poskytován pracovní oděv, tedy plášť, jako osobní ochranný pracovní prostředek při výkonu práce mzdové účetní, na základě vyhodnocení konkrétních podmínek práce a jeho uvedení v seznamu poskytovaných OOPP (poskytnutím zaměstnavatel plní svou zákonnou povinnost - daňově uznatelný náklad).
vy jste fakt postiženej. neptal se na montérky ani pláště, ale na klasické civilní oblečení. protože je osvč, nebude nákladem bez loga apod. kdyby byl zaměstnanec, a měli by ve směrnici "uniformy", tak by to do nákladů mohlo jít. nic nepletu dohromady, kde píšu o OOPP? pánský společenský oblek nikdy nebude u obchodního zástupce OOPP, i kdyby byl na "seznamu". tím končím, jste fakt ujetej, byť evropsky uznávaný požární technik ze špitálu, ale o daních a účetnictví nemáte vůbec páru. což by nevadilo, kdybyste se do toho nemotal.
Já odpovídal na váš dotaz! Nikde jsem netvrdil, že se ptal na montérky. Jak je vaším zvykem, vkládáte si své do mého textu. Pletete to dohromady, jak již jsem vám popsal - např. brýle mohou být OOPP i u OSVČ. Ujetá jste s tím seznamem, který všude cpete. Ten patří k OOPP, takže důkaz toho, že to mícháte dohromady. Stále nevnímáte zásadní rozdíl mezi OOPP a jednotným oblečením. Přitom je zásadní!
Také se mýlíte v tom, že se do této problematiky nemám míchat. Daňová uznatelnost OOPP je součástí kvalifikační zkoušky osoby odborně způsobilé k zajišťování úkolů v prevenci rizik (dříve technik BOZP). Ve výukovém textu "Legislativní základy a jiné teoretické základy" ke zkoušce z července 2019 je uvedeno: "Jednou z obvyklých je například směrnice upravující poskytování osobních ochranných pracovních prostředků a mycích, čisticích a dezinfekčních prostředků. Obvyklost, řekněme spíše nutnost, je v tomto případě spojena také se zákonem č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu, ve znění pozdějších předpisů; pokud citovaný vlastní předpis zaměstnavatel nemá k dispozici, může finanční úřad posoudit výdaje spojené s poskytováním zmíněných prostředků jako daňově neuznatelné."
Daňová uznatelnost OOPP se součástí odborné kvalifikace OZO, ať se vám to líbí, či nikoliv. Navíc máte v této problematice značné mezery a prezentujete zde nepravdivé údaje.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.