Řešíte kvůli finančnímu auditu, nebo kvůli uznání dluhů, nebo co má být výsledkem odsouhlasení?
Chcete od druhé strany "natvrdo" odsouhlasit Vaše stavy, nebo jim dopisu píšete něco na způsob
"Prosíme Vás o odsouhlasení uvedených skutečností, v případě zjištění rozdílů o upřesnění výše Vámi evidovaného závazku k 31. prosinci 2019"?
Nemůžete se s nimi domluvit, že Vám sice neodsouhlasí Vaše stavy k 31.12.2019, ale že Vám do formuláře vyznačí které pohledávky mají zaevidovány např. až v roce 2020 a vrátí Vám ho takto doplněný?
Kvůli FÚ ne, kvůli účetní závěrky. Ano, něco v tom smyslu, jak píšete v uvozovkách, můžu se s nimi domluvit, že mi tam dopíšou své odlišné skutečnosti, mě ale hlavně zajímá, jak se to dělá správně. Hledala jsem i tady na diskuzích, taky rozdílné názory (někdo podle DUZP někdo podle data vystavení s odůvodněním, že faktura nemohla být přijatá v prosinci, když byla vystavená v lednu) a jak jsem psala výše v §29 a 30 zákona o účetnictví jsem odpověď nenašla.
Moc děkuji.
Podle mého názoru je jasné, že pro vás je to závazek roku 2019, pro dodavatele pohledávka roku 2019.
Je pravda, že podle diskuzí se to řeší různě, někdo zaúčtováním faktury podle DUZP (to je můj názor), někdo to řeší přes časové rozlišení.
A co se týče inventury, když si dáte do poznámky k této položce informaci o tom co vám sdělil dodavatel, tak vám nemůže nikdo nic namítat. Pořád je to váš závazek, vydokladovat to kdykoliv můžete.
No právě, že pro něho by to měla být pohledávka roku 2019, takže nechápu proč řeší, že my jsme ji nemohli mít v evidenci k 31.12.2019. Ještě jsem se s touto odpovědí nesetkala.
Ano, vyřeším si to poznámkou, já jsem jen prostě chtěla zapátrat, jak se to vlastně má správně dělat, můj názor je také dle DUZP, ale právě nevím, o co tento názor opřít.
Podle mne, to jednoznačně vychází z akruálního principu.
Pokud mám takovouto fakturu přede dnem sestavení účetní závěrky, zaúčtuji na 321 a je to závazkek roku 2019. Pokud bych ji neměl, ale o závazku bych věděl, tak bych použil dohad. U dodavatele je to v opačném gardu.
Nekdo si to zřejmě smotává s ZDPH, kde může uplatnit na vstupu až má doklad. Ale to je o něčem úplně jiném.
Zdravím, okamžik uskutečnění účetního případu, to je oč tu běží - kdy se stala ta událost, která se "popisuje v dokladu". Přesně, nesmí se do toho motat odpočet u DPH, a zpravidla taky víme předem o fakturách, která nám mají přijít.
Když jsme potvrzovali druhé straně a něco jsme měli jinak (jak jako dodavatelé, tak jako odběratelé), tak jsme popsali do poznámek rozdíl a vysvětlili proč. Nikdy to žádný auditor neřešil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.