V případě rozvržení pracovní doby nerovnoměrně (krátký, dlouhý týden) se žádný plánovací kalendář nebere v úvahu, rozhodující je, kolik hodin v průměru máte odpracovat a ve skutečnosti odpracujete za vyrovnávací období. Nepíšete, jak máte VO stanoveno. I v případě, že VO by byl kalendářní měsíc (nevýhodné pro zaměstnavatele, proč by to dělal), zřejmě by se jednalo o práci přesčas, kterou je zaměstnavatel oprávněn nařídit 8 hodin týdně a 150 hodin ročně.
Děkuji za odpověď, za měsíc leden jsem odpracoval 218hod, zaměstnavatel mi počítal počet odpracovaných hodin na 184, rozdíl jsem dostal jako prémie.
Jedná se mi jak zaměstnavatel přišel na 184hod, když dle planovacího kalendáře jsem měl mít 172,5 , tedy poslední 4 roky tomu tak vždy bylo. Děkuji :)
Jestli máte VO poněkud delší, tak vám na jednotlivý měsíc může naplánovat třeba 100, 101, 102 apod. hodin a v jiném měsíci to dorovná a vše se zprůměruje.
Jestli jste nějaké hodiny odpracoval a zaměstnavatel vám je zaplatil formou prémií, tak to dobře není. Na straně druhé vám to navyšuje průměrný výdělek, protože oproti těmto prémiím není odpracovaná doba (máte vyšší výdělek dosažený za nižší počet odpracovaných hodin).
Děkuji za Váš čas, jen pro upřesnění pracuji 12ti hod. směny, zaměstnavatel počítá 11,5 i když nemám možnost na 30 ti min pauzu opusit hotel , pracuji na recepci a odejít nemůžu . . ., ale to je věc druhá, zaměstnavatel mě předem neinformoval o nastavení jiného počtu opracovaných hodin , dozvěděl jsem se to až na výplatní pásce., obávám se , že pracuji přesčasy a on mi měsíc zpětně zvedne počet opracovaných hodin a ve finále žádné přesčasy mít nebudu ...
je na to nějaký vzorec, abych si vše mohl zkontrolovat a dopředu spočítat? Jelikož podle toho co píšete tak zaměstnavatel se do budoucna nebude již řídit dle plánovacího kalendáře a počtu odpracovaných hodin v něm.
Jak se tento systém jmenuje? Ještě jednou děkuji za Váš čas a odpověďi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.