Odpověď na to, zda vedou jednoduché účetnictví nebo účetnictví:
Z nabídky easy-prace.cz (pravděpodobně se jedná o tuto z.s.) "Náplní práce je vedení podvojného účetnictví v neziskové organizaci."
Pokud máte k dispozici jejich Výkaz zisku a ztráty 2018, tak minimálně v roce 2018 vedli účetnictví.
Jak dobře umíte účtovat podle Vyhlášky č. 504/2002 Sb.?
pokud vás zaměstnají, tak samozřejmě zdr a soc budou odvádět, ale i jako zaměstnanec zodpovídáte do určité výše za škodu, kterou způsobíte, a jít do takové neziskovky, když o tom jak píšete moc nevíte, je fakt odvaha. ale možná to berete jako výzvu. mě osobně by odradil ten "fofr".
OT. Tady končí všechna sranda.
Pokud jste si danou vyhlášku jen přečetla,
nemáte zkušenosti z daným účtováním,
jak jste sama psala "nikdy jsem toto účtování nedělala",
k tomu jste ani nevěděla, zda účtují v Ú nebo JÚ - i když jste měla v ruce jejich VZaZ ve zkráceném rozsahu z roku 2018,
dále Váš trochu laický dotaz "musí se už pak přiznání podávat pokaždé do 30.6. nebo by to šlo zase klidně do 31.3.společnost.." ,
nemluvě o tom, že je pouze 17 pracovních dnů k doúčtování všech účetních případů roku 2019,
- co chcete, abychom Vám odpověděli?
"xy" Vám dobře radila. Nevím, co poradit víc.
Uctovala jsem v podvojném ale nevím jak moc je uctování u spolku odlišné. Dělala jsem jen dílčí operace, nikdy ne účto jako celek se vším všudy, ale jsem učenlivá a čísla mě bavila, tak asi proto mě to láká, naučit se zase něco nového. Určitě používají jiné účty atd. Jedna účetní tam je, všechno umí ale je prý pomalá a chce být pouze jako administrativní pracovník, já bych měla být ta účetní. Takže asi bych na to nebyla sama, ale přesto se bojím. Nemyslím si, že by měli nezaúčtované všechny operace z 2019, většinu asi mají, ale asi ne všechno. Uvidím jak se rozhodnou, třeba mají v záloze ještě jinou účetní a pak se to vyřeší. Láká mě to, ale asi na to nemám. Všem děkuji za odpovědi.
Je to pořád podvojné účetnictví, zákon je stejný ale jiná vyhláška a ČUS. Účetní v takovýchto organizacích má obvykle na starosti všechno co alespoň vzdáleně souvisí s majetkem a tokem financí, často tam bývají dotace a jejich vyúčtování, mzdy, personalistika, daně, ... Důležitá je také znalost jejich stanov a vnitřních předpisů.
Každý musel nějak začít, dá se to naučit. Tady bych viděl nutnost si nějak s vedením dohodnout, že nenesete odpovědnost za loňský rok, který jste nedělala a tím i za DP. A studovat a studovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.