Vlákno názorů k dotazu Rouška-odmítnutí nošení od Petr - A zeptali jste se ho proč ji nechce...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2020 13:14

Petr (neregistrovaný)

A zeptali jste se ho proč ji nechce nosit.Já k ní mám také odpor .Hlavner když jsem astmatik se silikozou plic kterou mám z předchozího zaměstnání.Já jsem dělal 14 roků v kamenolomu,a když js to měl na obličeji 8 hod.denně v zimě a v létě při,30 stupnich a pak jsem měl problemy se zaparenou pokozkou tak by jste asi také změnili názor.Já jsem doma nikam nechodim.Počkejte až se otepli to si myslim ze si to rádi sundaji až v tom nebudou moci dychat.A ona by se správně měla měnit pocca 30- 60min.To abych si nosil tašku rousek to teda nebudu.Volat na něj policajty to mi připadá jak za totality.Zkusil bych s ním promluvit a zkusit ho pochopit proč má k rousce odpor.

• 9. 4. 2020 14:01

xy (neregistrovaný)

i kdyby měl jakýkoliv odpor, rouška chrání hlavně ostatní. tak nejen proto, že je to přikázané, ale hlavně proto, že je to ohleduplné k ostatním, by ten odpor měl normální člověk překonat. kdyby byl nedej bože nemocný, a pak to roznesl po spoluzaměstnancích, a ti by měli komplikovaný těžký průběh, nebo dokonce zemřeli, myslím, že by mu nebylo nějak zvlášť dobře. i když možná takovýmu by to bylo fuck, kdo ví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).