A co budete prosím dělat s Žádostí? Mám případ, kdy mám zaměstnankyni na od 19. na OČR - dnes a zítra (tj 30. a 31. 3.) bude v práci a pak zase pokračuje...odevzdala mi Žádost o OČR, kde si vyplnila, že pečovala o dítě ve dnech 19.-29., žádá o o ošetřovné od 19.3. a pak mi dala vyplněný i Výkaz, kde má křížky 19.-29.
Má správně vyplněnou Žádost nebo v Žádosti nemá být vyznačený konec OČR? Brali jsme to tak, že ted tu Žádost má vyplněnou na březen a pak bude dávat jen Výkazy. Máme ten konec OČR opravit a já pošlu i originál Žádosti, i Výkaz a i Přílohu? Nebo co tedd při tom prvním zasílání s přílohou všechno pošlete? A originály nebo kopie?
Dobrý den,
můžu se přidat s dotazem? Když jde zaměstnankyně na pár dní do práce, vyplňujete ve Výkazu identifikaci druhé pečující osoby?
Musí nám to zaměstnanec sdělit? V Žádosti o ošetřovné je také k vyplnění, kdo přebral ošetřování. Nevím, co s tím. Děkuji moc za radu a přeji všem hezký den a pevné nervy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.