Na call centru mi řekli ... tam toho napovídají, nicméně otázkou je, zda jejich info je správné, resp. zda byla správně položena otázka (se tu rozhlédněte po jiných diskuzích a ztratíte veškeré iluze). Nedělám mzdy, ale ze zvědavosti jsem si ten manuál přečetl. Nic takového, že váš zaměstnanec v pracovním poměru nesmí být současně SVČ, společník sro bez/s odměnou, jednatel bez/s odměnou, zaměstnavatel, zaměstnanec jinde, dohodář, ..., jsem tam nenašel. Splňujete podmínky/dodržujete uvedené postupy? Jestli si odpovíte, popravdě i podle manuálu, ano, popravdě vyplňte a požádejte, nemůžete nic zkazit, maximálně ho neobdržíte - viz Krok 4 manuálu.
Antivirus se snad týká zaměstnavatelů, nikoliv jednotlivých osob. Tady se řeší jednatel, který je zároveň zaměstnanec na základě PS, kterou si sám podepsal. Je ale i spousta zaměstnanců-ředitelů sro, kteří jsou zároveň jedinými jednateli, tudíž do funkce ředitele jmenovali sami sebe (právní stav do 31.12.2006). Nevidím důvodu, proč by i na tyto nemohlo být žádáno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.