Dobrý den, ještě k tomu ošetřování ve svátek, jelikož svátky teď připadají na pátky a nechali bychom si je tedy proplatit místo OCR a pak znovu nastoupili na OCR, což je sobota, tak podle mě nebude placený víkend až tedy od pondělí, jelikož se nesmí nastoupit na OCR o víkendu,nebo jak to je, neví někdo? Děkuji Alfi
Dobrý den, mám podobný dotaz u ošetřovného ohledně svátků. Zaměstnanec pracuje od pondělí do pátku denně 8 hodin. Je odměňován měsíčním platem. Na svátky v měsíci dubnu by mu připadla plánovaná směna. Je na ošetřovné od 13. 3.2020. V průběhu ošetřovného některé dny během měsíce dubna pracuje. Můj dotaz: pokud by uvedl ve "Výkazu péče o dítě z důvodu uzavření výchovného zařízení" za duben 2020, že ve svátky 10.4.2020 - pátek a 13.4.2020 - pondělí o dítě nepečoval, a chtěl by svátky proplatit, musím mu je proplatit a ošetřovné za sobotu a neděli 11. a 12.4.2020 nenáleží?
Děkuji předem za odpovědi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.