A mohu přinést fyzicky i prihlasku zaměstnanců a přehled o výši pojistného bez VS na podatelnu v pondělí? Aby tam meli vše do 20.? Prihlasku odesleme dnes datovkou a platbu provedeme hned v pondělí. Moc děkuji za radu:)
Já měla zato, ze bez variabilniho symbolu to nejde odeslat elektronicky, ze mě to nepustí. Půjde to tedy bez nej? Pokud to jde, tak datovka je jasná volba. Děkuji!
Minimálně než bude účinný zákon o snížení penále z pojistného na soc.zabezpečení, kde je (v návrhu) uvedena povinnost zasílat Přehledy o výši pojistného pouze v elektronické podobě, tak bych v klidu poslala soubor pdf.
To sice chodí - ale jen pokud podáte soubor pdf. do datové schránky pro e - Podání ČSSZ: 5ffu6xk, která je určena POUZE pro soubory xml.
Proto jsem radila, aby tazatelka podala do datové schránky OSSZ/PSSZ, pod kterou spadají. A která přijímá soubory typu pdf.
Tak přes e-portál to nejde, ale jsem dnes už trochu natvrdla - vy jste myslely klasicky poslat PDF? Posílám vždy na SSZ datovkou na e-podání XML, když chci poslat PDF, tak to mám odeslat přímo do datovky té příslušné OSSZ?