Vlákno názorů k dotazu Mohu zpracovavat mzdy v jiné firmě? od Vlaďka - Omlouvám se, ze reagují až teď, nebyla jsem...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 5. 2020 19:18

Vlaďka (neregistrovaný)

Omlouvám se, ze reagují až teď, nebyla jsem na prijmu :) Odpovědnou osobu mysli paní jednatelka tak, ať se tam uvedu na přihlášky k institucím atd, ať nevolaji ji, která o tom nic neví, ale ať volají mne. Chce tam teď zpracovat věci za duben, abych teď za dva dny přihlásila, nahlásila, odvedla (chce mi dat přístup do datovky společnosti, která je zřízena na ni jako odpovědnou osobu, takže to půjde vše z její datovky)...a pak si v Heliosu vše nastavila, nahodila zpetne duben a začala tu firmu po mzdové a personální stránce zpracovávat. Jak jsem psala, jsem zamestnana ve společnosti A, kde je paní jednatelka zároveň má přímá nadřízená - finanční ředitelka...smlouvu mám obecnou, vzor který se používá pro všechny se zařazením “junior mzdova účetní” - funguji ale ve firmě jako jediná účetní a i personalistka, popis druhu práce, náplň či cokoli nemám a dělat se nebude. Často mi říká, abych něco zařídila i pro jinou firmu, nebo odhlásila či tak, ale nikdy jsem krom firmy A a B nebyla podepsána, teď chce abych je plne “přejala”, tak nevím zda si o něco nekoleduju. Už teď mám problémy, ze mě někdy paní jednatelka tlačí do věci, které by mohli být při kontrole problém s tím, ze já za to přeci ve výsledku nebudu zodpovídat, ale ona..ale já pochybuji ze to tak je, když si pak nad tím umyje ruce, řekne ze jsem tak pochybila já, ze mi nic takoveho nerikala a třeba r by mo mne rada ještě nějakou náhradu škody :D Známe to, když ptáčka lapají :)

• 16. 5. 2020 19:24

Vlaďka (neregistrovaný)

A tedy doplním, ty firmicky co bych měla přijmout nejsou nijak napojené na firmy A a B, kde dělám mzdy, jen tam bude probíhat nějaký obchodní vztah. Plnou moc vystaveno žádnou nemám (to nemám ale ani na tu firmu B, kde probíhá prefakturace části me mzdy). Na papírech bych byla jako kontaktní osoba, ta která něco “vystavila” atd...například Vyúčtování zalohovka nebo tak bych byla jako ta co vyhotovila, ale ta co muže podepsat za společnost by byla má sefova - ať už z pozice jednatelky v jedné z těch firmicek nebo na základě generální plne moci u těch dalších dvou. Vše bych posílala z datové schránky společnosti na její jméno...

• 16. 5. 2020 19:24

HTML

to je jednoduché, k tomu, aby vám volali z úřadu -ze sociálky, stačí na formulář napsat svůj kontakt a oni vždy budou volat vám, pokud nemají jiný.
    Když vám dává k dispozici datovku, kterou potřebujete ke své práci, není to nic proti ničemu. Ještě vám tam může zřídit další přístup jen pro vás, ať se nepřihlašujete na její heslo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).