Proč se s dotazem neobrátíte na svůj okres? Převážná většina sportovních organizací je sdružena ve vyšším orgánu. Hlavním posláním těchto (také) spolků, je poskytovat bezplatně finanční, účetní, mzdové, daňové a právní poradenství svých sdruženým členům. Také pomáhají s dotacemi. V Praze je to např. PTU Praha (Pražská tělovýchovná unie), která poskytuje informace svým 400 subjektům - TJ/SK a asi 26 svazům. Mimo jiné také České jezdecké federaci pro Prahu, lednímu hokeji samozřejmě také. Pravidelně pořádají školení. Není problém, zatelefonují-li zástupci TJ/SK z celé republiky a z jakéhokoliv sportu. Na webu najdete i odborné články k této problematice. Zdravím
Dobrý den, paní Katko 2, je to tak , že JÚ vystřídala DE. Dále děkuji"Sportonavir" za cennou radu.
Ještě na moji obhajobu, vzor DPPO Pěveclého sboru mi přinesla jednatelka(nebyla tam uvedena žádná identifikační data) a zároveň přinesla vrácené PŘIZNÁNÍ, tak jsem to špatně napsala do dotazu a hned jsem prolhaná,no nic. Asi to opravdu vzdám.
Děkuji a přeji jen to nej.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.