No, prosila jsem o radu... Prostě nerozumím tomu, jestli se vychází z pracovních dní, nebo kalendářních. Nemoc a OČR dohromady byla 121 kalendářních dnů a 87 pracovních. Na internetu jsem se dočetla, že zkušební doba se prodlužuje o zameškané dny, tedy chápu že o pracovní. Pokud tedy měla původně ZD končit 2.5., prodlužuji o 87 dní? A prodlužuji tedy v kalendářních dnech, nebo v pracovních. Prostě tomu nerozumím a proto sem píšu.
prosím? Proč od 3.2. do 2.5.? To je původně plánovaná zkušební doba. 87 pracovních dnů trvaly celkem nepřítomnosti k dnešnímu dni. Potřebuji zkrátka zjistit, jestli je zaměstnanec stále ve zkušební době, nebo není. Pokud mi chcete poradit, prosím poraďte. Pokud nechcete, nereagujte.
Děkuji.
V této době běžela původně sjednaná ZD. Vyšlo mi, že v této ZD zameškal 61 dnů (víc počítat nebudu, navíc bez záruky). Po datu 2.5. nějaké dny odpracoval = jedná se o období 18.5. až 7.6., 30.6. až 20.7., od 24.7.do 31.7. Spočítáte, kolik pracovních dnů v těchto obdobích odpracoval, výsledek odečtete od 61. O výsledek se ZD počínaje dnem 3.8. ještě prodlouží.
Samozřejmě, že na vás p. Aion to nebylo. Vám moc děkuji, protože od vás jsem se nejvíc naučil. Bylo to na tazatelku. Protože jestli to opravdu dělá jako svoji práci, tak potěš koště. Že někdo něco udělá nebo spočítá nebo prostě myslí špatně, to je celkem normální, ale že se ani nepokusí tomu porozumět, to je opravdu na pováženou. Hezký víkend.
Vážený pane Danne, děkuji Vám za upozornění a vysvětlení v komentáři "neplacené volno". Vystudovala jsem matematiku a myšlení mám trochu jinak nastavené než ostatní Homo sapiens. Tečičky a otazníčky v mém životě nehrají roli. Ale krásně jste mě vysvětlil, tak si na to teď dám pozor a otazník tam vždycky mrsknu. Pracuji v rezortech, kde je 90% chlapů a vždycky mě připadalo, že mě rozumějí. Tak teď nevím. Děkuji a zdravím Lindnerová
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.