Milá,ý Aion, děkuji Vám, že jste mi poradila, vidím, že dokážete jen provokovat, asi Vám dělá dobře být zlá- / dívala jsem se totiž na Vaše reakce na ostatní příspěvky/ nerozumím tomu Vašemu " Hm, a že vím, že budu nemocná, ", ale dokážete mně tedy poradit, na koho se obrátit, abych měla alespoň nějaké informace, a měla představu, co mě čeká, přeji Vám hodnější lidi kolem sebe a hezký zbytek dne
Musíte se obrátit na svého zaměstnavatele a zjistit, o jakou organizační změnu se jedná (pokud se vůbec o organizační bude jednat). Jednou píšete o zrušení pracovního místa, podruhé o uzavření prodejny. Pokud váš zaměstnavatel má prostory pro prodejnu v na9jmu a v těchto prostorách bude prodejnu provozovat někdo jiný, mohou být naplněny podmínky pro přechod práv a povinností, resp. pro převod zaměstnanců. Na organizační změnu jsem se vás už ptala, místo odpovědi bláboly. Dokud se nevyjasní naznačené souvislosti, je předčasné začínat se simulaci nemoci.
Děkuji za reakci, bláboly? nevím, snažila jsem vše vysvětlit, ale třeba p. Líba pochopila a opravdu pomohla, zaměstnavatel má prodejnu v nájmu, ale město tyto prostory nabízí k pronájmu od 1.1.2021, tzn. nikdo neví , zda tam bude prodejna, banka...A také nemohu čekat, když tam bude jiná prodejna zaměřená na jiný sortiment, s jiným nájemcem, že mě vezme zpátky do práce, zkrátka zaměstnavatel přišel za námi a řekl:" končím, k 31.12.2020 ruším obchod, hledejte si práci". Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.