Názor k dotazu Zpomalovací práh od Luboš - Děkuji Vám za Váš zájem , ale zjistil...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 8. 2020 21:05

Luboš (neregistrovaný)

Děkuji Vám za Váš zájem , ale zjistil jsem , že se na tom dohodli asi čtyři sousedi protože jim se nechce hlídat své malé děti (i když mají veliké oplocené zahrady) a ony si musí hrát na frekventované obecní komunikaci (samozřejmě bez dozoru ) . No , a obec jim v tom vyhověla . Když jste z rodiny se starostou jde všechno . I malá rada že vývěsku čte málo lidí , že práh se posune dál aby oni po něm nemuseli jezdit a ničit si svá vlastní auta . Dalších cca třicet lidí kteří musí denně do práce si je ničit můžou . Mimochodem ta silnice je sama o sobě ve špatném stavu . Na novou ovšem již hodně dlouho nejsou peníze . Což jsem si myslel že se to dá pochopit . Ovšem do té doby než tam dali ten práh . Který určitě se vším co k tomu patří nestál 10 000,- Kč.
    Nedivte se , že mě to popudilo když si s pochopením asi 15 let ničíte své auto a oni Vám za tu trpělivost neopraví silnici ale udělají tam další a pořádnou bouli (legální).
    Asi si budu muset koupit traktor . Tomu to tolik nebude vadit .
    Přeji Vám hezký večer .
    A ještě jednou děkuji .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).