Názor k dotazu Vystěhování družky-II od Kara1 - Také jsem si říkala, že jste tomu svému...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 8. 2020 10:58

Kara1 (neregistrovaný)

Také jsem si říkala, že jste tomu svému příteli ničila zdraví a nervy, musí to být hodný člověk, když se snažil s problémem pomoci a nevykopl nekompromisně Vašeho syna už dávno (a Vás za to hnusné chování s ním). Zničil manželství svému otci, ničil babičku a zničil vztah Vám - přesněji - Vy jste si ho zničila. Máte teď kam jít, píšete o obecním bytě, že je v něm syn a neplatí. Nájemní smlouva je psaná na Vás nebo na syna? Protože jestli se neplatí nájem, tak ho obec vypoví a jestli je byt psaný na Vás, tak jste dlužnicí Vy. Co jsem tak četla a slyšela, tak jestliže nemáte v tom domě svého přítele nájemní nebo jinou smlouvu nebo není na katastru zapsáno věcné břemeno, tak nemáte žádné právo tam pobývat, když přítel dá nesouhlas s Vaším bydlením. Jestli jste do domu něco investovala, něco jste z Vašich peněz přistavovali apod, pak můžete tu hodnotu žádat zpět, záleží na tom, jestli máte doklady anebo jestli by Vám to sám uznal. Ale podle toho, co jste psala, on vynakládal své peníze na Vašeho nezdárného syna. Nepotěšila jsem Vás, soucítím s Vámi ohledně syna, fakt nevím, jak bych takové své nezvladatelné darebácké dítě řešila, pro rodiče je to těžké a smutné. Pro matku nebo otce je jeho dítě jeho dítětem, i když to už je dávno dospělé. Ale nemůžu s Vámi soucítit, co se týká Vašeho zničeného vztahu s přítelem. Třeba se rozbouřené vlny zklidní a on své zklamání z Vás překoná a dáte se znovu dohromady tam, kam se přestěhoval, ale jako jeho dcera bych mu silně rozmlouvala jeho návrat k Vám, kdyby o něj ještě stál. Začnou chodit na obhlídku zájemci o koupi domu, sbalte své věci a fofrem do bytu. Požádejte o pomoc syna a zkuste požádat i jeho otce (pokud spolu mluvíte).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).