Vybíjení zlosti je silný výraz, ta věta je ale zbytečně jedovatá. Co je na tom k nechápání, že ji to napadlo? V té změti zákonů a nařízení a paragrafů je naprosto pochopitelné, že člověka napadne kdejaká pochybnost. I člověk, který se živí touto prací, nebo přesněji - právě člověk, který se živí touto prací se potřebuje raději zeptat a ujistit, aby neudělal chybu. Chybami se člověk učí, to se říká, ale v této oblasti by ta chyba mohla přijít draho, takže zde, na tomto fóru, se učíme dotazy a odpověďmi.
Ano, tohle chápu, ale nemyslel jsem to nijak jedovatě, prostě mi to v tu chvíli přišlo opravdu divné. Možná proto, že to bylo v souvislosti s invalidním důchodcem, protože mně přijde, že tito lidé nejsou bráni jako normální zaměstnanci a hlavně u nich se stále hledá, jak jim něco nezaplatit. Ale je to asi jen můj pocit, rozhodně si nemíním na nikým vybíjet zlost, navíc, žádnou jsem ani neměl a nemám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.