Názor k dotazu Ošetřovné - uzavření škol od října 2020 od xy - víte karo, já se ani nedivím těm "nesvárům". např....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2020 8:59

xy (neregistrovaný)

víte karo, já se ani nedivím těm "nesvárům".
    např. kadeřnice která byla v první vlně zaměstnaná byla doma buď na očr nebo za 60 %. nikdo jí navíc nic nedal.
    kadeřnice v první vlně jako osvč dostala nejen očr, ale ještě k tomu i kompenzační bonus. a když si to spočítáte dohromady, znáte kadeřnici, která by přiznávala takový příjem (i po odečtení nájmu za "křeslo")? já ne.
    hodně zaměstnanců přišlo o práci, hodně jich pobíralo 60 % po celou dobu, a nikdo jim nic nekompenzoval. a pokud se jednalo o samoživitele, nebo kde to postihlo oba rodiče, tak to byl a ještě bude průser.
    tak se pak nedivte, že se jim nelíbí, že spousta těch, co daně nikdy neplatili, a čestně prohlásili, že se jim snížil příjem (byť jen o tisícovku třeba), dostali ke svým příjmům ještě pěknou finanční injekci. a v létě si odjeli pěkně na dovolenou, zatímco ti zaměstnanci, co jim podle vás zaměstnavatel připravuje práci, neměli a nemají co do huby.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).