tak bohužel nedodržím co jsem napsala. kdo jste že soudíte? co si to dovolujete? já jsem odpověděla na otázku, jak mají dokázat lidé, že jdou z práce. vy soudíte a napadáte a vůbec o mě nic nevíte. nemám ve zvyku zveřejňovat své soukromé věci, ale pro vás to udělám.
bohužel maminku už nemám desítky let. o tatínka s Alzheimerem, rakovinou a po mrtvici neslyšícím a nevidícím jsem se starala pár let v době, kdy mé dítě, autista, chodil na základní školu, a do toho jsem měla práci, protože jinak bysme všichni scípli hlady. v té době mi zemřela sestra, rok na to švagr, a zůstala po nich dcerka, tak jsem si ji "přibrala". takže v péči o tatínka mě sestra jak píšete vystřídat nemohla, ani manžel. ten byl dlouho ve špitále neb přišel o ruku. je nouzový stav, jsme momentálně všichni v prdeli, takže je třeba přemýšlet jak to udělat aby to šlo, a ne jak vy jen blbý kecy. ale prosím, buďte tak laskavá, a nesuďte kdo je jak empatický, nepředhazujte zdravotní sestry, když prd víte, komu to píšete a vytýkáte! můžu jen uzavřít, že je mi z vašich soudů zle. ale opravdu zle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.