Názor k dotazu Potvrzení o pracovní směně po 21 hod od Kara1 - Nechte si nadávky, ano! S tou babičkou, která...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2020 21:45

Kara1 (neregistrovaný)

Nechte si nadávky, ano! S tou babičkou, která je přistižena po 21.h venku, protože se vrací domů od vnoučat, která hlídala, aby jejich rodiče, třeba zrovna zdravotníci, mohli vykonávat práci, jsem to tady pěkně popíchla. Obdobně ohledně někoho, kdo mně přijde opatřit a ohlídat maminku, když se potřebuju zdržet v práci. Proč do 21 ano a od 21 ne? Jaký to má smysl? Ještě jste ani nevysvětlil, komu a od koho hrozí nákaza na hřbitově. V nemocnici pracuje několik mých příbuzných, mám info. Oddělení se plní jinak chronický nemocnými i v chřipkových obdobích, a samotné sestry taky lehají s chřipkou, akorát chřipka nemá takovou publicitu. Já neříkám, že nemá smysl nic nedodržovat. Roušky ano, v partách se ta nákaza snadno přenese, takže toto s rozumem, ale proč pobyt venku do 21 h ano a od 21 ne? Po 21. hodině se nakazím spíš než před 21. hodinou? Na volném prostorném hřbitově se nakazím spíš než při procházce parkem? Přemýšlejte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).