Tak já vám taky něco povím. Říkám snad já vám, že se máte protlačovat pražskými nacpanými hřbitovy? Neříkám. Já jsem napsala, že nevím, jak jsou na tom hřbitovy v Praze, ale u nás se svítí - a vaše reakce byla, že jdu na hřbitov, aby lidi neřekli. A byla jste to vy, kdo mě vyzval, ať se na hřbitov necourám, i když víte, že nemluvím o velkém městském hřbitově. Takže já se můžu procházet po našich volných vesnických hřbitovech, protože tam nehrozí nákaza o nic víc než při procházce venku, a vy nechoďte v tuto dobu na přeplněné hřbitovy pražské. Co se týká zákazu po 21.hodině, je mi samozřejmě víceméně jasné, že o tom rozhodli na základě nějakých údajů o scházení, ale že ve městech a hlavně v Praze dělají party bugr, tak to máme odnést my všichni? Taky jsem četla, že se tím zamezí nelegálním domácím akcím. Když bude ta parta lidí nezodpovědná, tak jí nic nezabrání se slézt u někoho doma, pařit a přespat tam, aby je v noci nechytili venku. Zákaz tím pádem nebude mít žádný účinek. Vysvětlil a rozebral a objasnil snad někdo přesně, proč k tomuto celorepublikovému zákazu sáhli? Teda ne že by se to nedalo na těch pár dní vydržet, ale jde mi o princip.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.