Názor k dotazu PROSÍM O RADU RENTY od golzdenek - Je to dozivotni renta po pracovním úrazu tak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2020 18:01

golzdenek (neregistrovaný)

Je to dozivotni renta po pracovním úrazu tak mi to bylo reseno právnickou kdyz se mi ten uraz stal.resilo se to jako pravo pracovni, ja hlavne nechapu ze castka kterou mi mel zamestnavatel vyplacet byla jak jsem psal vycislena pravnickou na 9600 pri cemz jsem v tom zamestnani kde se mi uraz stal mel vyplatu kolem 17 000. Jenze tet to hlavni v roce tet si nejsem jist myslim ze 2018 jsem mel pracovni uvazek na 3 mesice a po te se mi renta snizila na 4000 cca nejake drobne,V tom kratkodobem zamestnani jsem mel vyplatu necelych 15000 coz je MÉNĚ skoro o 2500 nez v zamestnani kde se mi uraz stal a renta mi sla stejne dolu o 5000.. moje otazka je nemela by snad pojistovna vyplacet rentu ve vysi ve ktere byla vycislena pravnickou? tato castka 4000 cca mi byla vyplacena vice nez 2 roky ..letosni rok jsem mel to same zamestnani u stejne firmy ale jen na mesic a rentu mam tet sice 4900 ale furt je to prakticky 5000 nekde pryc.Děkuji za odpověd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).