Názor k dotazu Dld očr 90 dní od Kara1 - Tak to nečtěte, když nechcete poradit. Tento konkrétní...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 12. 2020 23:35

Kara1 (neregistrovaný)

Tak to nečtěte, když nechcete poradit. Tento konkrétní dotaz není o účetnictví a vy jste k němu měla akorát zcela nevhodnou a blbou poznámku. Z jejího popisu vyplývá, že je to pro ni zcela nová a náhlá situace, kterou musí rychle řešit. Já jsem to také řešila, tak jsem jí trochu poradila, však ona si z toho vybere, co bude chtít. A vás nemusím žádat o dovolení, zda a jakou radu mohu nebo nemohu napsat. Vy jste u toho byla, že víte, kdo udělal chybu? Tazatelka píše, že o potvrzení dlouhodobého očr žádala 3x a lékařka ji odbyla. Ano, udělala chybu, že se nechala odbýt. V nemocnici není jen covidové oddělení, jiné nemoci, mrtvice nebo úrazy jsou pořád stejně jako byly dříve. A na těch odděleních jsou ošetřující lékaři, kteří píší propouštěcí zprávy a potvrzují formulář dlouhodobého očr. Samozřejmě, že jde o peníze, proto bylo dlouhodobé očr schváleno. To teda od vás sedí, od vás, která zde už vícekrát tazatele odbyla s tím, ať si zaplatí právníka. Od vás, která nazvala hovadem člověka, který nechtěl právníkovi zaplatit několik tisíc za jednoslovní "radu", protože šlo o "započatou hodinu". A vy tady budete urážet člověka, který řeší těžkou a náhlou životní situaci. Že se fakt nestydíte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).