co všechno po mě zaměstnavatel má právo požadovat - práci určitě :-)
že mě vůči státu štve, když chce někdo s něčím vyčůrat navíc i na úkor slušných lidí kteří to odnášejí - to, že se snaží zaměstnavatel udržet firmu alespoň v nějakém chodu je podle vás vyčůranost? to snad nemyslíte vážně. a kdo jsou ti "slušní lidé" kteří to odnášejí? jak to odnášejí?
asi vím co můj zaměstnavatel čerpá a vycházím z toho jak to bylo předtím a co nám bylo řečeno - přečtěte si nejdříve podmínky antiviru a ostatních podpor, a pak tu pište svá moudra
pracoviště uzavřené z vládního rozhodnutí nemá být zároveň v provozu a výdělečné - PRACOVIŠTĚ rozhodně nebylo žádné uzavřeno žádným vládním nařízením. obchody byly uzavřené pro veřejnost. a rozhodně nikde není to, že by nemělo být výdělečné, to už je naprostá blbost.
pokud své zdraví ohrožovat nemusím, tak proč bych měl ,za to se nehodlám stydět. - to jediné chápu, ale lékař pokud jste v rizikové skupině vám zajisté napíše neschopenku a můžete tu dobu přečkat zavřený doma. jen je štěstí, že takhle neuvažují řidiči, prodavači, zdravotníci, dělníci ve fabrikách a další miliony lidí, kteří do práce stále chodí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.