Pamica není nejlevnější, ale ono to bude všude podobné a pokud má program na mzdy poskytovat určitý komfort (výstupy v PDF, XML, zaheslování exportů ...) bude to všude podobné. My používáme na mzdy Účto Tichý a spol., což je pro mzdy naprostá špička, ale na dva zaměstnance a dvě DPP to je asi zbytečný luxus. Ale zvážil bych i tuto možnost. A nebo tu Pamicu, ta bude mít snazší na obsluhu, Účto je docela propracované. Každopádně bych ale na sw pro mzdy úplně nešetřil.
Tak mzdy Účto Tichý - to byl před lety dlouho můj neoblíbenější mzdový program. Dokonce ještě nějakou dobu, co jsem přešla na nový program jsem v něm zpracovávala mzdy abych měla kontrolu, že nový program, co se mezd týká, dobře funguje. Na nový účetní SW jsem přešla z důvodu, abych byla zastupitelná v případě potřeby. A kolegyně tehdy používala Pohodu. A platit si údržbu dvou plnohodnotných programů pak byl přece jen trochu luxus.
Jo, jo. Když vezmete v úvahu, že Účto je hlavně program na vedení DE a ty mzdy tam kdysi dávno ,,přilepili" jako bonus ... Je neskutečné, k jaké dokonalosti je dotáhli. A když přijdu na kontrolu na sociálku a řeknu, že je zpracováno na Účto Tichý, tak je většinou reakce: ,,Tak to bude kontrola bez problémů". :-) Tohle už se mi stalo několikrát. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.