Vlákno názorů k dotazu Účetní podklady - nezodpovědní klienti od vladík - Já jsem na volné noze od roku 1992...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 6. 2021 8:39

vladík

Já jsem na volné noze od roku 1992 a za ty roky jsem se naučila, že moje duševní a fyzické zdraví je více než hodně klientů a práce s těmi problémovými, a vlastně pro některé z nich pracuji už od začátku a jsme si vzájemně věrní. A někteří ani nechtějí slyšet o tom, že bych už ve svém věku chtěla končit a věnovat se vnoučatům a sama sobě. Asi jsem měla štěstí, ale moc lajdáckých klientů jsem neměla a pokud ano, rozloučila jsem se s nimi .Také jsem potkala řadu účetních na své cestě, jejich kvalita a přístup k práci byly různé, ale vůbec to nebylo odvislé od věku a dlouholetých zkušeností. Kdo má svoji práci rád dělá ji dobře ( nebo se o to aspoň snaží ).

• 22. 6. 2021 11:55

katka2 (neregistrovaný)

Jen jsem vyjádřila svůj názor, že mlaďoch skousne lépe práci s problémovým klientem, zatímco staroch už přemýšlí, jestli mu to za to stojí ( a obvykle dojde k tomu, že ne). Vůbec jsem neporovnávala znalosti a schopnosti, blbci se najdou napříč všemi věkovými skupinami.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).