třeba ho notář kontaktoval. i vyděděné oslovují. proto se ho ptám, zda má doručovací adresu nebo se zdržuje na místě TP, prostě zda je pro úřady apod. kontaktní :-)
třeba má úřední adresu na obci, poštu nevyzvedává, a myslí si, že ho bude příbuzenstvo nahánět a prosit, aby si vyzvedl obsílku k notáři.
to je možné, ale nic to nemění na tom, že chtít dědit po někom, kdo mi nestál ani za návštěvu jednou za deset let na narozky nebo na vánoce, mi nepřipadá zvlášť ok. když už mám tu "hrdost" a oplácím stejnou mincí (tady zase můžeme věštit, že třeba otci bránila ve styku se synem matka apod...), tak budu mít taky hrdost a nebudu po něm nic chtít.
jasně, chce radu, ale na dotazy (celkem podstatné pro posouzení věci) nereaguje. navíc se to tu jmenuje DISKUZE :-)
a můj diskuzní názor je, že pokud mi někdo minimálně 9 let vůbec nechyběl, neměla jsem potřebu ho pozdravit, zjistit, zda nepotřebuje pomoc nedej bože mu nepomoci, kdyby to potřeboval, popřát k vánocům apod., byla by mi hanba po něm chtít cokoliv dědit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.