nechápu proč útočíte. Já jsem se slušně ptala celkově jak to je s vyplácením podílů, neboť s tím nemám zkušenost a byla bych ráda kdybych tu našla někoho kdo by mi s tím pohomol. Já nechci nikoho podvádět a právě proto tu hledám pomoc, abych udělala vše v souladu se zákonem. Jelikož jsou podíly ve vyšší částce, proto chceme část vyplatit přes účet, ale i v hotovosti.
neútočím, píšu vám možný důsledek vašeho plánovaného podvodu.
nechcete podvádět?? a co je tohle: "můžu to celé vyplatit v hotovosti a s tým že to denne rozdelím po 270 000 Kč max?"
potvrdit účetní doklady, které jsou v rozporu se skutečností, je podvod, a to jsem mírná, může to být i trestný čin. najdete to i v trestním zákoníku § 254.
paní vy jste mě asi nepochopila. Dočetla jsem se že mohu vyplatit denně 270 000 Kč v hotovosti. Proto se ptám, že pokud bych to rozdělila na více dní zda je to v pořádku? určitě neplánuji žádný podvod proboha. přečtěte si můj celý dotaz a pochopíte, že jsem v tom nováček a hledala jsem tu pomoc a pochopení a nikoli útočení z vaší strany.
naposledy. pokud částku 1 000 000 budete denně vyplácet po 270 000, zcela jasným účelem tohoto "rozdělení" je obcházení zákona.
otázkou je, proč to dělat takhle složitě s rizikem pokuty, když praktičtější, a hlavně PRUKAZNĚJŠÍ je zisk převést z účtu na účet. s 99% pravděpodobností asi proto, protože peníze jsou pouze fiktivní v pokladně, společníci si je už dávno "vybrali", na účtu jich tolik není, takže to jinak nejde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.