je jedno, kdo vám ji doručil, je důležité, kdo ji podepsal.
nepoučil - myslíte dle § 2286 odst.2? "pošťák" vás přece nebude poučovat. není to uvedeno ani ve smlouvě? nadto NS tuším v roce 2019 rozhodl, že výpověď je platná, i když v ní poučení o námitkách chybí.
je nerozhodné, jestli máte děti nebo ne. jestli platíte včas. prostě majitelova vůle je, abyste se vystěhovala, ze zákona jsou na to tři měsíce, ty dodržel, tak co chcete dělat jiného, než shánět nový nájem? soudit se? máte na to peníze, nervy a čas? a napadá vás důvod, proč by mohl soud být na vaší straně? výpověď byla písemná, byla vám doručena, byly stanoveny tři měsíce v souladu s NOZ...
Děkuji za odpověď,jen mě zajímalo jak to funguje, výpověď mě donesl muž majitelky domu,neznám paragrafy,nevím jak co funguje,docela je to nepříjemná situace,určitě nechci použít soudy,není důvod proč.Jen mě zajímalo jak by taková výpověď měla fungovat,mám to poprvé v životě..Děkuji
no jo, to vaše slovíčkaření o "judikátu". sama jako právník víte, že znamená i rozsudek jako takový.
https://www.google.cz/search?q=+Nejvy%C5%A1%C5%A1%C3%AD+soud+v%C5%A1ak+ned%C3%A1vno+rozhodl%2C+%C5%BEe+v%C3%BDpov%C4%9B%C4%8F+ze+strany+pronaj%C3%ADmatele+je+platn%C3%A1%2C+i+kdy%C5%BE+v+n%C3%AD+pou%C4%8Den%C3%AD+o+n%C3%A1mitk%C3%A1ch+chyb%C3%AD.&source=hp&ei=MnMJYb2gOcSclwTV6K7IAw&iflsig=AINFCbYAAAAAYQmBQp7h55V7z52A6MrmEfZeZZBHDNfJ&oq=+Nejvy%C5%A1%C5%A1%C3%AD+soud+v%C5%A1ak+ned%C3%A1vno+rozhodl%2C+%C5%BEe+v%C3%BDpov%C4%9B%C4%8F+ze+strany+pronaj%C3%ADmatele+je+platn%C3%A1%2C+i+kdy%C5%BE+v+n%C3%AD+pou%C4%8Den%C3%AD+o+n%C3%A1mitk%C3%A1ch+chyb%C3%AD.&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAxQyhRYyhRg7R5oAHAAeACAAQCIAQCSAQCYAQGgAQKgAQE&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwi9gbCQp5XyAhVEzoUKHVW0CzkQ4dUDCAs
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.