Vlákno názorů k dotazu Mudr. nevystavil "lístek na peníze" od Jana - Dobrý den, řeším něco podobného. Po propuštění z...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 10. 2021 10:00

Jana (neregistrovaný)

Dobrý den, řeším něco podobného. Po propuštění z nemocnice mě odmítnul převzít PL, prý to není jeho povinnost a mám si zajít k odbornému lékaři. OL mi řekl, že eneschopenky vůbec nevede. Takže 2 měsíce bez peněz. Pak mi na sociálce řekli, že lístek na peníze mi musí vystavit v nemocnici a pouze elektronicky. Tam se zase hrozně divili, že pro ně eneschopenka končí dnem propuštění z nemocnice. Teď jsem zvědavá, kdo mi eneschopenku ukončí. Je to jak zlý sen v začarovaném kruhu.

• 5. 10. 2021 10:38

pmaja (neregistrovaný)

No to je strašné, to jste mě úplně vyděsila. Jenže, co s tím nemocný člověk nebo mzdová účetní zmůže že? Na Vašem případě je vidět, že vůbec nic. Ten člověk je nemocný a ještě zůstane úplně bez peněz!
    Na druhou stranu ve svém okolí vidím spoustu "nemocných", kteří jsou na neschopence se zády - ryjí na zahradě, jezdí s kolečkem, betonují. Jezdí na zahraniční dovolené a ještě se tím chlubí na sociálních sítích. No a jim se tento zádrhel nestane a že by si to zasloužili ......
    19.10. jedu na školení na Dagmar Kučerovou, tak se zkusím zeptat, jestli neví, co s tím.
    Chjo.

• 5. 10. 2021 12:39

Jana (neregistrovaný)

Tak mi prosím pak dejte vědět, jinak se budu muset obrátit asi na zdravotní pojišťovnu. Přeji hodně pevné nervy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).