Dobrý den, jednalo by se o team building.. Myslela jsem, že když to dám do nedanovych nákladů, tak tam v podstatě můžu dát úplně všechno..
Přemýšlela jsem, že se domluvím s provozovatelem ubytování ať to da všechno do kupy nebo na pokoj, ať nejde vidět kolik tam je osob..
Děkuji za rady
dobrý den,
při kontrole bych naopak chtěla vidět rozpis, předpokládám, že to bude velká částka, takže do oka bijící. My naopak, veškeré školení, ubytování, kurzy, jídlo chceme mít rozepsané. Pokud dodavatel není ochoten u školení, ubytování dopsat na fakturu kdo, tak píšeme si do poznámky sami.
Nemyslím si, že je to dobrý nápad, dát to všechny do kupy, to můj názor.
Dobrý den,
Firma ma pouze 4 zaměstnance takže zas tal velká částka to asi úplně nebude.. ale tim padem bych se zeptala, lze tedy uvést i ty děti a manzele s tim že vše by se to hodilo na reprezentaci nedanove? Nwbo by jste to tam raději vůbec nedaval a raději vyplatil zaměstnancům bonus ve mzdě a z toho ať si to zaplatí?
Ve firmě kde jsem delala bylo přes 100 zaměstnanců a když bylo firmni setkání vzdy byly pritomne i dcery od majitele a nemyslim si že si to platil sám ( bohužel jsem delala na jiném oddělení..)
Mnohokrát děkuji, hezký den
Jak už jste psala v úvodní otázce - jeden majitel a současně jednatel v s.r.o. Jedná se o jeho peníze, které však dáte do nedaňových nákladů. Když jsou nedaňové náklady, tak si je v dani z příjmů ani DPH neuzná jako náklad a za tyto částky odvede majitel, v rámci zvýšeného zisku, daň z příjmů a neuplatňuje ani DPH . Mluvíte o firemních penězích, které jsou vlastně penězi majitele, který také musí v případné firemní ztráty uhradit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.