Vy jste se s ním dohodli na změně druhu práce a nově se bude jednat o druh práce "likvidátor"? Jako že bude likvidátorem v pracovním poměru? Vy už teď znáte rozsah likvidace, konkrétně jakému úvazku bude odpovídat? A jako že bude mít rozvrženou pracovní dobu do směn? Za škodu bude odpovídat v režimu ZP? Takto jste to chtěli?
Dobrý den,
děkuji za reakci a omlouvám se jestli je dotaz "zmatený".. Nikdy jsem toto nemusela řešit... Ráno mi přistál od majitele páteční notářský zápis a kopie výpovědí (kromě tedy výpovědí zaměstnance, který bude jednat za firmu jako likvidátor)... takže se teď snažím vše dořešit...
Za firmu bude jednat likvidátor (v současné době zaměstnanec) a tak jak jsem před chvílí mluvila s majitelem, tak není to myšleno tak, že nebude likvidátor v pracovním poměru a případná škoda se nebude řešit dle ZP...
Já už se v tom motám- s tímto zaměstnancem by se tedy měl ukončit PP s odstupným?
Potřebují právě dořešit jeho zaměstnanecký poměr...
Dekuji
Dobrý den,
nevíte někdo zda má tento zaměstnanec, který bude od 1.6. mít odměnu likvidátora ( nebude spadat pod zákoník práce).. Jestli má tedy tento v současné době ještě zaměstnanec vůbec nárok na odstupné a zdá se mu v poslední mzdě (květnová) může proplatit nevyčerpaná dovolená?...
Bohužel majitelé si najali právníka a já jsem až včera zjistila, že vůbec neřešili tohoto zaměstnance, který pak bude likvidátor a je zapsaný v notářském zápisu jako likvidátor od 1.6...
A na mě teď majitele hodili to, abych dořešila jeho zaměstnanecký poměr...
Děkuji za jakoukoliv radu...
Dobrý den,
nevíte někdo zda má tento zaměstnanec, který bude od 1.6. mít odměnu likvidátora ( nebude spadat pod zákoník práce).. Jestli má tedy tento v současné době ještě zaměstnanec vůbec nárok na odstupné a zdá se mu v poslední mzdě (květnová) může proplatit nevyčerpaná dovolená?...
Bohužel majitelé si najali právníka a já jsem až včera zjistila, že vůbec neřešili tohoto zaměstnance, který pak bude likvidátor a je zapsaný v notářském zápisu jako likvidátor od 1.6...
A na mě teď majitele hodili to, abych dořešila jeho zaměstnanecký poměr...
Děkuji za jakoukoliv radu...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.