středisko životních zájmů nemůžete počítat na procenta. kde chce žít? bydlet? kde má rodinu? kam chodí děti do školy? kam se vrací jako domů? tady jen pracuje. je nerezident.
70 % jako jak? že jako tady má milenku, byt, chce tu stále bydlet a domů si jen "zbytkově" na 30 % občas zaskočí za manželkou a dětmi? :-)
"já se neptala jestli má nárok na bonus... já se ptala jestli má nárok na bonus,..." asi hovoříte jazykem jiného kmene :-( to fakt nedávám :-)
takže, buď si počkejte na "chytrý" názor, nebo koukněte do SZDZ, prohlédněte si to potvrzení o daňovém domicilu, které mu FÚ vystavil, když tvrdíte, že FÚ říká, že je rezident, koukněte jestli je občan EU, a přečtěte si ještě jednou ty hloupé názory.
Já z toho usuzuji, že neumíte číst věty až do konce, ale jen to co se vám hodí.
já neznám jeho potvrzení o domicilu, já jsem se jen slušně zeptala.
vím o něm jen to, že je vedený 8let jako rezident a narodilo se mu dítě.
lidé se tu ptají, protože neznají odpovědi a žádají o ně. A vy si hrajete na něco co nejste...
a nikdy toho nedosáhnete...
už vám nehodlám odpovídat, nehodlám z někým jako jste vy ztrácet svůj čas. Zamyslete se nad sebou!
Vy jste fakt dobrá. Pokud máte pocit, že jsou tu hloupé názory, tak vám jistě odpoví někdo chytrý. Pokud víte, že je rezident, tak se ptejte...může Slovák, ale rezident ČR uplatnit dítě a zárověň může uplatnit i manželka v SR. Tím by se diskuze zkrátila a nemusela byste reagovat na hloupé reakce. Divíte se, že zde reagujeme na rezidenta? Taky nejsme vědmy, když to nenapíšete. Trošku pokory, když chci pomoc....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.