Děkuju za optání :-) Říkala jsem si, že už to sem raději ani psát nebudu, protože jsem si po přečtení pár reakcí připadala dost nezodpovědně. Ale když se ptáte... :-) nakonec to dopadlo dobře, hlavně já si oddechla. Je to zamotané, ale snad to bude k pochopení :-)
Pán si prvotně zadal pro výplatu číslo účtu bývalého manžela od své současné partnerky. Pak se ale rozhodl, že si bude nechávat zasílat výplatu na účet sousedky. Jenže měl dopravní kolizi a na dlouhou dobu skončil na neschopence. Pak se ale rozhodl, že když už mu odklepli insolvenci, nechá si udělat vlastní účet a to byl ten, co jsem prostě zadat zapomněla. No, ale asi díky té autonehodě tehdy zapomněl nahlásit číslo účtu na tu sousedku a tudíž výplata odešla na ten první účet. On nám tedy pak tvrdil, že sousedka účet zrušila, ale nám se peníze nevrátily. Žádali jsme tedy banku o vrácení omylné platby a tím, jak banka odeslala žádost o vrácení platby majiteli účtu, tak se zjistilo, komu účet patří. Výplatu tedy vybrali a pán mi dovezl zpátky 10 tisíc, co jsme nejdříve poslali jako zálohu než se výplata vrátí. Vše se vyřešilo do 20.12., takže šťastný konec :-)
Moc děkuju za Váš zájem, jste hodná :-)
Chybujeme všichni, ale ne každá chyba je tolik vidět, jako když např. zapomenete někomu změnit číslo účtu, byť jen kvůli tomu, že po vás zrovna chtěl okamžitě někdo něco jiného... Nicméně jsem se poučila...
I Vám přeji všechno dobré, hlavně ale hodně zdraví a štěstí a ať děláme těch chyb co nejméně, ideálně žádné!! :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.