Re: vypoved III
Udělala jste dobře,že chcete nástup na dovolenou písemně...SMS bych nepovažovala za nic,mail už by se jako dopis dal brát,přesto bych si mail vytiskla a dala k podpisu tomu kdo mi ho poslal...Věci Vám svěřené vraťte a nechte si podepsat vrácení bez známek poškození,aby si nemohli později vymýšlet...Z notebook vymažte vše,pokud možno nainstalujte nový legální systém,aby tam nenašli nic co se netýká práce...
Omlouvám se, k opětovnému odeslání došlo nedopatřením.
Především děkuji za odpověď!!!
Jestli jsem Vaší odpověď pochopila správně= zítra samozřejmě pojedu na školení, které se koná. Pro jistotu připravím věci tak, abych je mohla zároveň odevzdat.
Je to velmi nepříjemná záležitost.
Můžete ještě zajít na ÚP a popsat jim danou situaci.Měli by bezplatně poradit nebo Vás nasměrovat na bezplatného právníka ÚP.V Karlových Varech na ÚP jeden je a kamarádce pomohl vyběhat potřebné věci...Měla dostat §53 a nakonec dostala celou výplatu i odstupné...Zatněte zuby a vydržte.....
Na ÚP jsem již volala, ale tato služba je prý zrušena. Můj příslušný úřad je v Mladé Boleslavi a odmítli to řešit, že na to nemají kvalifikované pracovníky:-(( Ale i přesto děkuji za zájem. Naštěstí nejsem ve společnosti jediná tak možná když se spojíme, zas to půjde o něco lépe.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.