Re: Pro business.center:
Jako "nové" jsou označeny zprávy, které byly do fóra zapsány od Vaší poslední návštěvy (pokud se ji podařilo zapamatovat). Pokud nebyla Vaše poslední návštěva identifikována (což se děje přes cookie), nebo pokud jste ve fóru poprvé, pak jsou zobrazeny jako "nové" zpravy za poslední dva dny (a těch je dost).
Robert Haken
Děkuji za odpověď. Stále se mi ukazuje ,že datum mé poslední návštěvy je 15.12., což není pravda, od té doby několkrát. A nápisek nová mám u všech odpovědí ,zřejmě od té doby nejen za poslední dny. Takže s tím já nemůžu udělat asi nic, že ?Děkuji.
Děkuji A., kukí jsem vymazala, i když nevím co to znamená, nápisy zmizely. Ale nemá to zas vliv na něco jiného důležitého ? Tak na co to tedy je ? :) Žádnou značku o zákazu kukís neznám a nemám. Mám tam napsaný HOTKEY KEYBOARD a taky nevím co to je a na co to je.Dík odborníkovi za pochopení.Tkadlenka.:)
Nic si z toho nedelejte, cookies jsou jen informace kde vsude jste byla a predavaji informace serveru, ten si zjisti, ze jste tu byla a ukaze Vam, jen nove zpravy. Pokud to nepracuje korektne, nekde se Vam zmenilo nastaveni techto cookies.
Uvidite nyni, zda se to zlepsilo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.