Re: ANKETA - bdm je nejlepší
SUVERÉNNĚ NEJLEPŠÍ JE PANÍ BLANKA!!!
Všichni píšete na první místo paní Jiřku, ano paní Jiřka je velmi dobrá, je skvělé, že tady "ztrácí" svůj drahocenný čas, ale věnuje se (alespoň zde v diskusi) POUZE mzdové problematice (spolu s paní Jiřinou H., pro kterou platí totéž). Obě jsou super, nerada bych je urazila. Chci však říci, že každá mzdová účetní by to měla všechno takto perfektně znát, aspoň já naší mzdové účetní v tomto důvěřuji (což netvrdím, že mzdové účetnictví je jednodušší než se věnovat celému účetnictví, i když si to myslím - já vím, je to špatně).
Ovšem paní Blanka zná skutečně perfektně celé daňové zákonodárství, což zaslouží obrovský obdiv a zvlášť, když je též velmi ochotná všem zde vyčerpávajícím způsobem (zejména včetně citací paragrafů) odpovědět. Nechci tady pět ódy na bdm, ale má můj neskonalý obdiv a úctu a je mou velkou motivací. A touto formou bych jí též chtěla poděkovat.
Ještě připojím poznámku: v poslední době (nebo jsem si dřív nevšimla) sem velmi často přispívá PÁJAPORADCE, jehož právní rady nemají chybu a též mu děkuji.
A jako třetí řadím určitě velký počet Anonymních, ale jejich rady jsou velmi často též skvělé a nevadí mi, že své příspěvky neoznačují nějakým svým nickem a že zde přispějí bez jakéhokoli budování image (pokud lze o tomto takto hovořit v případě internetové diskuse).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.